UTRUSTNINGSTIPS HÖGA KUSTEN WINTER TRAIL

Förmodligen har du redan den utrustning du behöver. Men om det är så att du behöver komplettera något så skulle vi verkligen tipsa om denna utrustning.

GLIDE JACKET M (Craft)
Glide Jacket är en mångsidig träningsjacka med framsidan gjord i 3-lagers softshell-material med integrerat VentAir wind® membran och med stickad insida för perfekt balans mellan väderskydd, värme och ventilation
Läs mer >> (Extern sida)

GLIDE JACKET W (Craft)
Glide Jacket är en mångsidig träningsjacka med framsidan gjord i 3-lagers softshell-material med integrerat VentAir wind® membran och med stickad insida för perfekt balans mellan väderskydd, värme och ventilation.
Läs mer >> (Extern sida)

ICEBUG PHYTO 4
Perfekt sko för Höga Kusten Winter Trail – lätt och extremt greppstark terrängsko för vintern med överdelen är av slitstark Rip stop Nylon som är tillräckligt vattenresistent för att stöta bort snö och lätt regn.
Läs mer >> (Extern sida)

AIRTRIM Andningsfilter
Airtrim är en fukt-/värmeväxlare som tar tillvara utandningsluftens fukt och värme. Vid inandning värms luften i filtret och skyddar på så sätt luftvägarna mot kylan.
Läs mer >> (Extern sida)

SALOMON AGILE 12
Ryggsäck med 1.5 l vätskeblåsa och utrymme för ombyte och proviant för att klara av längre pass och tävlingar. Den tighta passformen och låga vikten gör denna säcken perfekt både till löpning och skidåkning. Rymmer 20 liter och all obligatorisk utrustning.
Läs mer >> (Extern sida)

SILVA CROSSTRAIL 5X
En allroundlampa med SILVA Intelligent Light® som gör att du får en ljusbild som riktas både ner framför dig och längre fram dit du är på väg. Perfekt för längdskidåkning, löpning och cykling.
Läs mer >> (Extern sida)