Här kommer vi snart fylla på med utrustningstips för vinterlöpning.

CRAFT PXC STORM
Herrjacka i värmande fleece där fronten är vindavvisande. Genomtänkt passform som ger rörelsefrihet. Två fickor med dragkedja. Passar både vinterlöpningen, längdskidåkningen och långfärdsskridskoturen.
Läs mer >> (Extern sida)

CRAFT 2.0 STORM
Damjacka i värmande fleece där fronten är vindavvisande. Genomtänkt passform som ger rörelsefrihet. Två fickor med dragkedja. Passar både vinterlöpningen, längdskidåkningen och långfärdsskridskoturen.
Läs mer >> (Extern sida)

ICEBUG PHYTO 3
Perfekt sko för Höga Kusten Winter Trail – lätt och extremt greppstark terrängsko för vintern med överdelen är av slitstark Rip stop Nylon som är tillräckligt vattenresistent för att stöta bort snö och lätt regn.
Läs mer >> (Extern sida)

AIRTRIM Andningsfilter
Airtrim är en fukt-/värmeväxlare som tar tillvara utandningsluftens fukt och värme. Vid inandning värms luften i filtret och skyddar på så sätt luftvägarna mot kylan.
Läs mer >> (Extern sida)

SALOMON AGILE 2
Ryggsäck med 1.5 l vätskeblåsa och utrymme för ombyte och proviant för att klara av längre pass och tävlingar. Den tighta passformen och låga vikten gör denna säcken perfekt både till löpning och skidåkning.
Läs mer >> (Extern sida)

SILVA CROSSTRAIL 2X
En allroundlampa med SILVA Intelligent Light® som gör att du får en ljusbild som riktas både ner framför dig och längre fram dit du är på väg. Perfekt för längdskidåkning, löpning och cykling.
Läs mer >> (Extern sida)