PUBLIK

Följer du med någon som ska springa till Höga Kusten och vill passa på att uppleva lite själv under loppet eller kanske vill du bara komma och heja på. Här hittar du tipsen.

BÄSTA PLATSERNA FÖR PUBLIK UNDER HÖGA KUSTEN WINTER TRAIL

Då du förmodligen vandrar och den du hejar på joggar kommer det vara svårt att mötas på flera platser under loppet. Men det beror såklart också på vilken distans den du vill heja fram väljer att ta. Vårt tips är att välja antingen Skuleberget / Målgång / Vinterparken eller Skuleskogens Nationalpark.

Skulebergets Topp
Det här är utan tvekan den bästa platsen. Vandra Höga Kusten Stigen till Toppen av Skuleberget och slå dig ner och njut av vyerna, frasiga våfflor och soppa. När du vet att ”din” deltagare är vid Entré Syd kan du börja vandra ner mot målgången i FriluftsByn eller så stannar du kvar och hejar från toppen och sedan möts ni igen nere i FriluftsByn.
Vandra Skuleberget >>
Skulebergets Toppstuga >>

Målgång
Det minst krävande men nog så härliga. Ta med skridskor eller skidor och häng nere i Vinterparken. När du blir sugen på något gott slår du dig ner i Vinterfiket som ligger direkt vid målgången. 
Vinterparken >>
Vinterfiket >>

Slåttdalsberget
Vill du ge dig ut i Skuleskogens Nationalpark är Slåttdalsskrevan och Slåttdalsberget perfekta platser. Utgå från Entré Syd så får du en härlig vandring. Se dock till att ta med en varm jacka och något att stå på.
Vandra Skuleskogens Nationalpark >>

Entré Syd
Vid Entré Syd så har vi energistation och här kan du också såklart heja på eller langa energi. Vi skulle dock avråda från just denna plats då du inte får någon särskild upplevelse i form av vyer. Det finns inte heller något att äta som vid Skulebergets Topp eller vid Målgången.