AFTER-TRAIL

Höga Kusten Winter Trail är en riktigt vacker och utmanade upplevelse vilket gör att när du väl kommer imål så kommer endorfinerna vara på topp. Vi möter upp med skönt häng på Innergården, i Vinterfiket samt såklart på kvällens After-Trail i Vardagsrummet. Självklart är även medföljande supportrar välkomna. Det brukar bli en riktigt härlig stämning, som en mysig vintermarknad men med mer skratt och firande.

KLART DU SKA HÄNGA KVAR

Boende i FriluftsByn tar slut snabbt men om man bor på annan plats brukar några nyttja möjligheten att duscha i FriluftsByn eller åka och vända på sitt närliggande boende. Om du lämnar området bör du vara tillbaka absolut senast 19:00 för att ta del av stämningen.

MÅLGÅNG

Upplev glädjen vid målgången i FriluftsByn. 300 olika typer av jubel. Alla är välkomna.

INNERGÅRDEN

Från 12.00 brinner eldarna på FriluftsByns Innergård som fungera som hängyta efter målgång.

VINTERFIKET

Vinterfiket i Vardagsrummet, direkt vid målgång, håller öppet från 12:00. Här finns fika, matigare smörgåsar och soppa.

DUSCH

Middag och mingel öppnar 16:00, ingen bordsbokning krävs då det är svårt att veta när man kommer imål.

“Vänner och familj brukar hänga i Vinterfiket och vid målgången. Deltagare brukar efter målgången mingla på Innergården innan man tar en dusch och sluter upp på After-Trail.”
Jerry, FriluftsByn

PRISUTDELNING

Prisutdelning sker klockan 19:00 för ettan, tvåan och trean inom dam och herr för respektive av de tre distanserna. 

MIDDAG

Vardagsrummet skiftar från Vinterfik till Middag klockan 16:00

MUSIK & DANS

Trubadurer kör igång klockan 18:00 och ökar tempot steg för steg för att peaka vid 22:00.

“Man blir så jäkla hög på livet när man kommer imål. Lite skönt häng vid målgången, en varm dusch och sedan kila in på After-Trail är precis vad man behöver.”
Jerry, FriluftsByn

Middagsplatser är drop-in och vi ser till att alla får plats, om vi så måste möblera om hela Vardagsrummet. Prisutdelning, mingel och middag.

Tillsammans skapar vi stämningen, den brukar peaka vid 22:00, därefter brukar upplevelsen göra sig till känna och de som bor på andra platser än FriluftsByn sakta droppa av.

FÖRKVÄLL:

Fredag 16:00-22:00

Fredag kväll samlas vi i FriluftsByn. Du kan checka in och i Vardagsrummet finns mat och dryck och här får vi även tips inför lördagens upplevelse.
All info: Förkväll >>

AFTER-TRAIL:

Lördag 12:00-00:00

Några som springer 25k brukar komma imål redan vid 14:00 tiden medan 50k kommer mot kvällen. Vi firar våra bedrifter i Vardagsrummet.
All info: After-Trail >>