KONTAKT – HÖGA KUSTEN WINTER TRAIL

Höga Kusten Winter Trail arrangeras av FriluftsByn i samarbete med Icebug och Haglöfs. Äventyret är även en stor del möjligt tack vare alla funktionärer som hjälper till med allt från från start och målgång till energistationer och säkerhet. Svaren på de flesta frågorna du har bör finnas på denna hemsida men självklart kan du höra av dig om det är något du undrar. 

FRILUFTSBYN

Vintertid har vi Toppstugan, Restaurang Vardagsrummet och Stugbyn öppen vilket gör att det ibland är svårt att hinna svara på telefon. Så det bästa är att maila oss på info@friluftsbyn.se så återkopplar vi upp så snart vi kan. 

UPPSNACK INFÖR HELGEN

På facebook gruppen ”High Coast Trail-Runners” så delar vi löpande tips och uppdateringar inför helgen. Här kan du även se om någon vill samåka eller dela stuga. All viktig information läggs såklart även ut på denna hemsida.

DELTAGAR PM

Då förutsättningar kan ändras så rekommenderar vi att du tar en titt på Deltagar PM när det börjar närma sig. Vi håller den samt vår facebook grupp uppdaterad istället för att skicka ut mail som ibland hamnar i skräpkorg och ibland blir odaterade.