DROP-BAGS

INLÄMNING: LÖR 07:00 – 08:30 bara 50 meter från där bussarna till starten avgår.

Du kommer ha möjlighet att lämna ett väl uppmärkt bagage (max 35 liter) vid Bygdegården bara cirka 50 meter från där bussarna avgår mellan 07:00 – 08:30 på lördag morgon.

Det här är viktigt! Skriv startnummer, namn och telefonnummer väl uppmärkt och väl förankrad – alltså riktigt jäkla fastsatt – med tag på ditt bagage.  Ej väl uppmärkt drop-bag (du vet sån där tejpremsa som åker av när vi ska transportera den) kommer inte transporteras ut till Entré Syd utan lämnas kvar i FriluftsByn.

TILLGÅNG: ENTRÈ SYD 09:30 – 17:00
Du har tillgång till din väska vid checkpoint/energistation vid Entré Syd. Vi kommer lägga väskorna i nummerordning utefter ditt startnummer så märk startnumret väl. När du är klar med din drop-bag så lägger du den på transportytan. När din väska ligger på transportytan så kommer den att vid nästa tillfälle att transporteras tillbaka till FriluftsByn. Om den inte läggs på transportytan kommer den att åka tillbaka med sista laddningen väskor alterativt nästa transport efter du gått imål men det kan ta någon timma – så checka in den, nyttja den och lägg den på ytan på transport tillbaka. 1-2-3 – superenkelt.

UTLÄMNING: FRILUFTSBYN 14:00 – 20:30
Drop-bags som lagts på transportyta tillbaka återfås i FriluftsByn 14:00 – 20.30. Ej upphämtad drop-bag skickas till din hemadress mot porto och postens upphämtningskostnad.