PARTNERS

Höga Kusten Winter Classic är möjlig tack vare ett antal företag som gör vinterlöpning möjlig. Några av dessa kommer även att vara på plats i FriluftsByn under förkvällen och after-trail. Mer information kommer snart. Vill du vara med som volontär klicka vidare här: Volontär Höga Kusten Winter Trail >>

ICEBUG

Icebug är en svensk skospecialist som utmanar världens skojättar med skor för löpning på halt underlag. Tack vare Icebug kan vi arrangera loppet då de gör det möjligt för dig att springa även då det är halt ute.
Spring med bästa greppet: Icebug

INTERSPORT

Allt du behöver inför HKWT, från träningskläder till bra tips hittar du hos oss på INTERSPORT. Det som vi gillar med INTERSPORT är att de har ett riktigt bra och brett utbud av utrustning för löprundan – även vintertid!
Utrustning för HKWT: Intersport Löputrustning
Obligatorisk Utrustning: Obligatorisk Utrustning

WOOLPOWER

Woolpower är riktigt grymma på att tillverka varma kläder – framförallt underställ som tål extrema väderförhållanden, plötsliga väderomslag och olika aktivitetsnivåer. Perfekt för HKWT!
Varm innifrån: Woolpower >>

FRILUFTSBYN

FriluftsByn är en mötesplats för både erfaret friluftsfolk och nyfikna debutanter. Här hittar du flera boendemöjligheter och mängder med äventyr. Höga Kusten Winter Trail inleds och avslutas i FriluftsByn
Ge dig ut på Äventyr: FriluftsByn >>

VINTER I HÖGA KUSTEN

Medan du ändå besöker Höga Kusten, se till att komma lite tidigare och kanske stanna till söndagen och upplev mer av vintern i Höga Kusten. Här hittar du tips på några av vinterns höjdpunkter i Höga Kusten.
– Vinter i Höga Kusten >>